Lucie Vondráčková má slabost pro sportovce. Po Plekancovi randí s bojovníkem MMA

Přidat na Seznam.cz

Víkend co víkend se všude po světě konají zápasy v kleci, přesněji souboje bojovníků MMA. Česká prestižní organizace tohoto populárního sportu Oktagon tentokrát „vyjela“ za hranice a to do německého Frankfurtu. V jednom ze soubojů se představil i Zdeněk Polívka, který v posledních týdnech randí se zpěvačkou a herečkou Lucií Vondráčkovou.

Zdeněk Polívka se v sousední zemi střetl se Samuelem ,,Pirátem“ Krištofičem a prohrál na body. Slovák byl favorit a také to proti Polívkovi potvrdil. I přes výhru však pociťoval „Pirát“ určité rozpaky. Ne, zápas se mi nelíbil, protože jsem si to představoval jinak. Samozřejmě jsem vítěz. Čekali jsme od Zdeňka, že by to mohlo takhle dopadnou, ale myslel jsem si, že to bude více o postoji. Nakonec jsem však i já přepadával do těch klinčů, protože jsem měl pocit, že jsem v nich lehce lepší. Omlouvám se, lidi. Nebyl to atraktivní zápas, ale koneckonců výhra je výhra,” reagoval Krištofič na duel.

Ve Frankfurtu byla mezi diváky přítomna i Lucie Vondráčková, která je novou partnerkou Zdeňka Polívky. „Jestli se objevím na jeho zápase? To uvidíte sami. Když tam budu, tak tam budu, říkala tajemně před duelem. Nakonec se tedy na zápase objevila. Štěstí sice svému milému nepřinesla, ale Polívka patří k začínajícím bojovníkům, je mu teprve 24 let, takže pořád má vše před sebou.

Zdroj: isport.blesk.cz , mmashorties.cz